2011. május 27., péntek

Spanyolország a lehetőség széles skáláját kínálja

Az Ibériai-félszigeten túl számos Földközi-tengeren található sziget, továbbá az Atlanti-Óceánon található Kanári-szigetek olyan vonzerőt jelentenek, mely előbb utóbb a legtöbb utazni vágyót utoléri.
Spanyolország tehát szinte megkerülhetetlen, ha a turizmusról beszélünk, mely lassacskán számunkra is egyre közelebb kerül a légi közlekedés terjedése által. A nagyobb városok, mint Madrid, Barcelona, vagy épp Valencia már akár közvetlenül is elérhetőek a fapados járatok által, de a sok sziget megközelítése is egyre olcsóbbá válik.

Települések tucatja rejt olyan csodás látnivalókat Spanyolország szerte, ami az amúgy városnézéstől kissé ódzkodó utazót is elkápráztat. 
Mindezek mellett ugyebár a rendkívül hosszú és változatos tengerpart jelenti a fő vonzerőt, valamint a sokféle és igen szép sziget, mely Spanyolország része.
A Földközi-tenger két ismert üdülőhelye Ibiza és Mallorca, míg az Atlanti-óceánon található Kanári-szigetek legfelkapottabb üdülőhelye Tenerife is turisták ezreit várja naponta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése