2011. április 25., hétfő

Törökország lehet az idei kedvenc

Az Észak-Afrikai zavaros állapotoknak köszönhetően az Európához közeli, ám már igen kedvező tengerparti nyaralást kívánó helyszínek jelentős része kiesett. Azok, akik nem autóval képzelik el nyári szabadságuk eltöltését vagy jóval drágább helyszínek után néznek, vagy Törökországot választják, esetleg valamely Földközi-tengeren található szigetet.
Az Égei-tenger partvidéke igazán különleges, ideális nyaralóhely ahol még kulturális élvezetekben is bőven lehet része azoknak, akik arra vágynak. Gondoljunk csak például Trójára.
A déli partok, a Földközi-tenger partvidéke is kedvelt utazási célpont. Alanya és Antalya az utazási irodák prospektusairól is egyre gyakrabban köszönnek vissza ránk.


Ott van azonban még a hatalmas metropolisz, Isztambul. Törökország legnagyobb városa rengetek híres épülettel, a csodálatos Boszporusszal és a két lélegzetelállító hídjával igazán impozáns utazási cél lehet.
A Török Riviéra azonban a maga 8000 kilométeres hosszával és homokos, illetve köves partszakaszaival közelben számos látnivalóval.
A Török utak megfizethető kategóriába tartoznak és egyben minőséget is jelentenek. Nem véletlen, hogy egyre több szállodában kínálnak All Inclusive ellátást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése